Estetska stomatologija

Kako do idealnog osmeha? Molbe i želje pacijenata za lepim i savršenim osmehom svakodnevno nas dovode pred mnogo profesionalnih izazova..

Stomatološka protetika

Zašto je važno nadoknaditi izgubljene zube? Na mestu na kome nedostaje zub, dolazi do gubitka veličine kosti. Susedni zubi imaju..

Dečija i preventivna stomatologija

Deca su naši najmlađi i najbitniji pacijenti. Zdrave navike, kao što je pranje zuba, treba razvijati od najranijeg detinjstva..

Ortodoncija

Ortodoncija je stomatološka grana koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba kao i odnosa izmedu vilica. Najcešce ortodonske nepravilnosti su..

Endodoncija

Šta je karijes? Karijes predstavlja jedno od najrasprostranjenijih oboljenja današnjice.. Bol je glavni razlog javljanja stomatologu. Kada zub počne da boli to je znak..

Ispuni

Keramički ispuni predstavljaju indirektne ispune. Uzima se otisak kaviteta i šalje u laboratoriju. Cementira se, reokludira i polira. Prednost keramičkih ispuna..

Izbeljivanje zuba

Beljenje zuba predstavlja jednu od vodećih disciplina estetske stomatologije i poprima sve veću popularnost.

Parodontologija

Parodontologija je grana stomatologije koja se bavi prevencijom i lečenjem oboljenja potpornog aparata zuba. Potporni aparat zuba čine..

Oralna hirurgija

Oralno-hirurške intervencije su male hirurške intervencije koje se sprovode u lokalnoj anesteziji..

Implantologija

Zubni implanti su zamena za nedostajuće korenove i služe kao čvrsto uporište za krunicu, most ili protezu. Indikacije za ugradnju zubnih implanata su..

Tim stomatološke ordinacije AbDental čine: specijalista stomatološke protetike, specijalista maksilofacijalne hirurgije , dva stomatologa opšte prakse i dve stomatološke sestre. Konsultanti su profesori stomatološkog fakulteta u Beogradu.